Harrison Ford, 80, kertoo yrittäneensä valita erilaisia rooleja: ”En halua työskennellä vain yhdelle yleisölle”

Myös Mark Hamill pääsee ääneen.

31.12.2022 20:01

The New York Times kirjoitti profiilin näyttelijä Harrison Fordista, joka täytti vastikään 80 vuotta. Juttua varten haastateltiin Fordin lisäksi myös hänen kollegoitaan.

Mark Hamill sanoi, että Ford ei ole hänen mukaansa saanut niin paljon kunniaa siitä, että on pyrkinyt valitsemaan niin erilaisia rooleja uransa aikana. ”Kaikki rakastavat Indiana Jonesia, mutta tiedämme mitä se on ja olemme jo nähneet sen. Hän olisi voinut tehdä sitä koko loppuelämänsä. Ihailen häntä siitä, että hän tekee haastavampia ja ajatuksiaherättävämpiä juttuja.”

Pian Ford nähdään jopa kolmessa projektissa: karjatilallisena sarjassa 1923, terapeuttina sarjassa Shrinking ja tietysti Indiana Jonesina Indiana Jones and the Dial of Destinyssa.

Hän sanoo, että suostui tekemään George Lucasin ja Steven Spielbergin kehottamana blockbustereita, mutta halusi vastapainoksi vakavampia elokuvia, kuten Peter Weirin Todistajan tai Alan J. Pakulan Kunnes toisin todistetaan.

”Ajattelin aina, että teen yhden heille ja minulle toisen. Enkä halua työskennellä vain yhdelle yleisölle”, Ford sanoi haastattelussa.

Lisää luettavaa