Nähdäänkö Karen Allen uudessa Indiana Jonesissa? Vastaus saattaa kertoa enemmän kuin tuhat sanaa

”En voi paljastaa” kertoo kenties enemmän kuin tuhat sanaa?

 

16.12.2022 11:45

Karen Allenin mystinen Indy-kommentti on herättänyt ihmetystä. Tuoreessa haastattelussa Karen Allenilta tiedusteltiin, palaako hän Marion Ravenwoodin rooliin Indiana Jones and Dial of Destiny -elokuvassa.

Sen sijaan, että Allen olisi kiistänyt huhut, hän vastasi salaperäisesti: ”Vakavasti sanottuna, en voi sanoa asiasta sanaakaan” ja vaihtoi aihetta. Voi olla, että Allen halusi kehittää mystiikkaa elokuvan ympärille, mutta vastaus antoi olettaa, että jotain perää huhussa on.

Viidettä Indyä kuvataan parhaillaan ja sen keskeiset näyttelijät (Harrison Ford, Mads Mikkelsen, Phoebe-Waller Bridge ja Antonio Banderas) on julkistettu jo aikoja sitten. Isossa roolissa Allenia siis tuskin nähdään. Vanhasta Indy -kaartista on Fordin lisäksi mukana ainakin Sallah (John Rhys-Davies), joten ”reunion” -tyyppinen minirooli voi Allenin kohdalla olla mahdollinen.

Karen Allen on näytellyt Indy-elokuvan naispääosaa Kadonneen aarteen metsästäjissä (1981) ja Kristallikallon valtakunnassa (2008). Viidennen Indiana Jones-elokuvan ohjaa James Mangold (Wolverine, Logan, Le Mans 66), ja ensi-illaksi on ilmoitettu 30.6.2023.

Lähde: Screenrant,

Karen Allenin tuore haastattelu Showbizin sivuilla.

Lisää luettavaa