Harvey Weinstein seurasi 19-vuotiasta Paris Hiltonia vessaan ja yritti repiä ovea auki – Vartijat kantoivat pois

Hirviö ollut vauhdissa.

25.2.2023 22:30

Variety uutisoi Paris Hiltonin haastattelusta, jossa hän kertoo järkyttävästä välikohtauksesta entisen tuottajan Harvey Weinsteinin kanssa. Tapaus sattui Cannesin elokuvajuhlilla vuonna 2000, kun Hilton oli 19-vuotias.

”Olin lounaalla tyttöystäväni kanssa ja hän tuli pöytäämme ja kysyi haluanko olla näyttelijä. Sanoin, että haluan todella kovasti olla elokuvassa. Olin teini ja vaikuttunut hänestä. Ajattelin, että Harvey Weinstein, miten siistiä. Hän sanoi, että meidän pitäisi tavata ja sanoi, että voin tulla hänen hotellihuoneeseensa lukemaan käsikirjoituksia. En halunnut mennä, joten en mennyt.”

Seuraavana iltana oli illallistapahtuma, jossa Weinstein kävi Hiltonin mukaan aggressiiviseksi. Weinstein oli seurannut häntä vessaan ja huutanut ”haluatko olla tähti”.

”Hän yritti avata oven, hän hakkasi sitä. En avannut, koska olin kopissa ja ihmettelin miksi haluat tulla tänne. Vartijat tulivat ja kirjaimellisesti kantoivat hänet pois, jolloin hän huusi, että nämä ovat minun juhlani. Se pelotti minua.”

Hilton sanoi, että oli kuullut varoituksia ennen tapaamista, että Weinsteinilla on valtaa ja kaikki Hollywoodissa pelkäävät häntä. ”En halunnut, että ihmiset suuttuvat minulle, joten en halunnut sanoa siitä tapauksesta mitään. Se käytös oli yleistä tietoa. Hän vain oli sellainen ja ihmiset sulkivat siltä silmänsä”, Hilton kertoo.

Lisää luettavaa