”Hello Sidney” – Ghostface palaa terrorisoimaan kansaa uunituoreella Scream-trailerilla

Paljon huutoa sekä kiljuntaa jälleen luvassa.

12.10.2021 18:00

Slasher-genreä parodioiva Scream nousi suureen suosioon 90-luvun puolivälissä ja franchisen viimeisin lisäys, Scream 4, nähtiin valkokankailla vuonna 2011. Nyt elokuvasarja herätetään jälleen henkiin uudessa viidennessä osassa, joka toimii sekä jatkona sarjan neljännelle osalle että konseptin uudelleenkäynnistyksenä.

Edellisen elokuvan tapahtumista on kulunut 25 vuotta ja nyt naamioitunut Ghostface-tappaja on tehnyt paluun Woodsboron kaupunkiin. Uudessa tiivistunnelmaisessa trailerissa näemme tutun tyylisen kohtauksen, jossa Ghostface soittaa uhrilleen sekä kuinka edellisistä elokuvista tutut hahmot valmistautuvat kohtaamaan tappajan jälleen silmästä silmään.

Aiemmista elokuvista tutut Neve Cambell, Courteney Cox, David Arquette, Roger L. Jackson ja Marley Shelton palaavat tuttuihin rooleihinsa myös tässä uudessa osassa. Uusina lisäyksinä näyttelijäkaartiin liittyvät mm. Jenna Ortega (Insidious 2, Jane the Virgin), Jack Quaid (The Boys) ja Dylan Minnette (13 Reasons Why). Elokuvan ohjauksesta vastaavat kauhun parissa aiemminkin puuhastelleet Matt Bettinelli-Olpin (V/H/S) ja Tyler Gillett (Devil’s Due).

Screamin uutukainen traileri katsottavissa alta. Ensi-ilta 14. tammikuuta 2022.

Lisää luettavaa