Helvetin portit avataan – uusi Hellboy-leffa on tulossa, mutta se ei ole varmaankaan sitä, mitä fanit halusivat

Guillermo del Toron ja Ron Perlmanin Hellboy II: The Golden Army sai ensi-iltansa vuonna 2008. Sen jälkeen Hellboy-fanit ovat vaatineet uutta elokuvaa.

Fanien rukouksiin ollaan nyt vastaamassa, sillä uusi Hellboy on tulossa, mutta hieman erilaisena. Se on nimittäin täysi rebootti.

Hellboyt ohjannut Guilermo del Toro ilmoitti aiemmin tänä vuonna, ettei Hellboy 3:a ole tulossa. Hellboy-sarjiksen luoja Mike Mignola sanoi kuitenkin heti tämän jälkeen, että tämä ei merkitse sitä, etteikö uusi Hellboy-leffa olisi mahdollinen.

Nyt se sitten paljastui. Mignola on tekemässä reboottia Game of Thronesin Neil Marshallin kanssa. Vieläpä R-leimattua (K16) leffaa.

Ron Perlmanin saappaisiin uudeksi punapiruksi astuu Stranger Thingsin poliisisetä David Harbour. Muuta Mignola ei halunnut vielä paljastaa Facebook-kirjoituksessaan.

The Hollywood Reporter on kuitenkin saanut ongittua jostain lisätietoa, jonka mukaan leffan työnimi olisi Hellboy: Rise of the Blood. Leffan kässärin ovat rustanneet Mignola, Andrew Crosby sekä Christopher Golden.

Del Toron ja Perlmanin faneille uutinen saattaa tulla pienoisena järkytyksenä, mutta eipä vaivuta epätoivoon. Hellboy on niin mahtava hahmo, että sitä on vaikea pilata.

Neil Marshall ohjasi Game of Thronesiin sellaiset jaksot kuten Blackwater ja The Watchers on the Wall. Jaksot ovat sarjan toimintapitoisimpia. Hän on myös ohjannut joitain osia Constantineen, Westworldiin, Timelessiin ja Black Sailsiin.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät jutut