Hieman erilaista lukiodraamaa: elokuva kertoo oikean nekrofiilitappajan nuoruudesta – katso traileri

My Friend Dahmer kertoo lukiolaisikäisestä nekrofiilitappaja Jeffrey Dahmerista. Elokuva perustuu John Backderfin sarjakuvaan. Backderf oli Dahmerin luokkakaveri.

24.7.2017 19:29

My Friend Dahmer kertoo teini-ikäisen Jeffrey Dahmerin tarinan. Leffa tapahtuu 1970-luvulla ja esittelee muun muassa Dahmerin omituisen viehtymyksen luita kohtaan. Dahmer teki omituisia kokeitaan takapihan vajassa ja ajautui hiljalleen alkoholismin kurimukseen, ja lopulta tappajaksi.

Dahmer murhasi ensimmäisen kerran 18-vuotiaana. Vain kolme viikkoa valmistumisensa jälkeen. Dahmer tappoi nuoria miehiä ja poikia, ja tuli tunnetuksi siitä, että silpoi hirvittävällä tavalla nuoret uhrinsa, jonka jälkeen harjoitti ruumiiden kanssa nekrofiliaa ja jopa söi niitä. Hänet saatiin kiinni vasta vuonna 1991.

Kiinnioton jälkeen hänellä todettiin olevan lukuisia erilaisia mielenterveydellisiä häiriöitä. Vankilaan jouduttuaan Dahmerin tappoi vanki nimeltä Christopher Scarver.

Osa elokuvan kohtauksista on kuvattu Dahmerin talossa.

Elokuvan julkaisu tapahtuu joskus syksymmällä. Se näytettiin jo Tribecan filmifestivaaleilla, ja kaikki arviot ovat olleet myönteisiä.

Alla traileri.

Lisää luettavaa