2000-luvun menestynein kauhutuottaja kiinnostui Spawnista – puikkoihin yllätysohjaaja

Todd McFarlanen luoma saatanallinen Spawn on yksi kaikkien aikojen suosituimpia sarjakuvahahmoja. Fanit ovatkin halunneet nähdä modernin version Spawnista jo pitkään.

Spawn-elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1997. Se oli melko huono ja halpa tekele. Sillä on kyllä jonkinlaista kalkkuna-arvoa, mutta miksikään merkkiteokseksi leffaa ei voi laskea. Onneksi nyt on tulossa uusi versio.

Blumhouse Productions on 2000-luvun menestynein kauhustudio. Studion tuotoksia ovat muun muassa Kirottu- ja Insidious-sarjat sekä hittileffat Split ja Get Out. Nyt studio lähtee takaisin sarjakuvamaailmoihin tuottamalla Spawnin. Leffan voisi siis kuvitella olevan R-leimattu, eli K16 Suomessa.

Leffan ohjaajana toimii itse Todd McFarlane. Tässä on joko elokuvan pelastus tai kompastuskivi. McFarlane ei nimittäin ole aiemmin ohjannut kuin musiikkivideoita Pearl Jamille, Kornille ja Disturbedille. McFarlane tosin saa näin pidettyä kaikki elokuvaan liittyvät päätökset itsellään. Saapa nähdä siis.

McFarlane loi Marvelille modernin Hämähäkkimiehen, jota uusin Hämis Tom Hollandkin kanavoi. McFarlanen käsialaa on myös Venom, Hämiksen arkkivihollinen.

Alla Blumhousen pomon, Jason Blumin twiitti.

Lähde: Blumhouse

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut