Hoksasitko? Joseph Gordon-Levittillä oli salainen cameo Knives Out -elokuvassa

Perinteen toivotaan jatkuvan.

Joseph Gordon-Levitt näytteli pääosaa Rian Johnsonin elokuvassa Looper. Heillä näyttää olevan edelleen mainiot välit, sillä hänellä tulee jatkossakin mahdollisesti olemaan cameoita Johnsonin elokuvissa.

Gordon-Levitt on ollut mukana tähän mennessä kaikissa Johnsonin elokuvissa. Hänellä oli cameo myös Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä (Knives Out) -elokuvassa.

Näyttelijää ei nähty leffassa, mutta hänen äänensä kuultiin alussa, kun Marta katsoo elokuvaa. Gordon-Levittin ääni oli dubattu etsivä Hardrockille.

– Mikä hauskinta, eivätkä ihmiset ehkä tiedä tätä, olen saanut cameon joka ikisestä Rian Johnsonin elokuvasta. Brickistä The Brothers Bloomiin ja jopa Star Wars: The Last Jediin, Gordon-Levitt kertoi.

– Se on perinne, jonka toivon jatkuvan, Gordon-Levitt lisäsi.

Johnson sanoi vuonna 2019, että hän työskentelee Gordon-Levittiin kanssa jos hän on vapaana, eikä Johnson malta odottaa, että pääsee kuvauksiin hänen kanssaan.

Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä on perinteinen salapoliisitarina, jossa Daniel Craigin esittämä Benoit Blanc tutki perheessä tapahtunutta kuolemaa. Tähtikaartissa olivat myös Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Chris Evans, Don Johnson, Toni Collette, Lakeith Stanfield ja hiljaittain menehtynyt Christopher Plummer.

Lue myös: Nyt Netflixissä: ”Vuoden viihdyttävimmässä elokuvassa” on hirmumäärä huippunäyttelijöitä! Kertoo tositapauksesta Chicagossa | Episodi.fi

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut