Seth Rogen kiivaassa sanasodassa poliitikko Ted Cruzin kanssa Twitterissä – Joseph Gordon-Levitt liittyi mukaan

An American Pickle

Twitter on riitelyn luvattu maa.

Twitterissä on taas kohissut. Tällä kertaa näyttelijä Seth Rogen ja republikaanipoliitikko Ted Cruz aloittivat kärkkään sanasodan.

Kaikki lähti siitä, kun Rogen kutsui Cruzia fasistiksi. Myöhemmin Rogen iski uudelleen, kun Cruz kertoi muistojaan Walt Disneyn Fantasiasta. ”Kaikki jotka olivat mukana tekemässä elokuvaa vihaisivat sinua”, Rogen kuittasi.

Tähän Cruz totesi, että kaikki ovat kuolleet, ja että Disney itse oli republikaani. ”Visit sikseen, Ted Cruz on fasistinen paskiainen”, Rogen kirjoitti. ”Vitsit sikseen, Seth Rogen on ääliö”, kuittasi Cruz.

Rogen on ollut raivoissaan Cruzin reaktiosta Capitolin hyökkäystä koskien muutama viikko sitten. Hänen mukaansa Cruz oli mukana yllyttämässä entisen presidentti Trumpin kannattajia rähinöimään. Myöhemmin näyttelijä Joseph Gordon-Levitt tuli mukaan keskusteluun.

”Herra senaattori”, Gordon-Levitt aloitti. ”Tukesi entisen presidentin yrityksiä kohtaan kääntää demokraattisten vaalien tulos ilman perusteita tuo mieleen Hitlerin, Mussolinin ja muiden vastaavien kannattajat.” Tviitit koottuna alle.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut