Hollywood-näyttelijä ei kehdannut näyttää leffan rivoja seksikohtauksia yleisössä olleelle mummolleen – leikkautti erikoisversion ensi-iltaan

Studiolla oltiin ihmeissään.

10.9.2019 16:03

Netflixiin oman kuusiosaisen vakoojasarjansa saanut Sacha Baron Cohen osaa hänkin nolostella – huolimatta häpeämättömistä tempauksistaan koomisina hahmoina. Hän meni melkeinpä äärimmäisyyksiin isoäitinsä vuoksi.

Cohen kertoi odotelleensa Brüno (2009) -elokuvansa ensi-iltaa, kun hän sai kuulla mummonsa olevan tulossa katsomaan sitä. Tämä aiheutti tähdeltä välittömiä toimenpiteitä.

Cohen ei halunnut, että isoäiti näkee elokuvassa olevia rivoja seksuaalisia kohtauksia. Hän soittikin saman tien Universal Pictures -studiolle.

– Kuulkaa, teidän on poistettava nämä kolme kohtausta elokuvasta, Cohen oli voivotellut puhelimessa.

– Mitä tarkoitat? Me esitämme sen tänään! Ensi-ilta on tänään, studiolta ihmeteltiin.

Cohen kuitenkin vaati kohtausten poistamista saaden omien sanojensa mukaan tahtonsa läpi. Kohtauksia ei tietenkään poistettu kuin siitä filmikelasta, joka toimitettiin Grauman’s Chinese Theater -elokuvateatteriin, jonne isoäiti oli tulossa.

Cohenilla on listattuna IMDb:ssä tällä hetkellä kaksi elokuvaa – fantasiaelokuva Mandrake the Magician sekä The Trial of the Chigago 7 -draama.

Lähde: Forward

Lisää luettavaa