Hollywood-näyttelijätärtä syytettiin ryöstöstä – sanoi koko homman olleen julkisuustemppu, mutta oliko se sittenkin kosto?

Monimutkainen tapaus!

Kerroimme aiemmin, miten poliisi haluaisi kuulustella Hollywood-tähti Sean Youngia. Hänet muistetaan parhaiten alkuperäisestä Blade Runner -elokuvasta.

Youngin väitettiin murtautuneen toimistoon ja vieneen sieltä kaksi läppäriä ja kalliin ohjelmiston. Mukanaan hänellä kerrottiin olleen tuntematon mies. Mies paljastui myöhemmin hänen pojakseen.

Young kommentoi asiaa myöhemmin ja sanoi oven olleen auki. Hän sanoi myös, että hänellä on sähköpostitodiste siitä, että hänellä oli lupa mennä rakennukseen.

Hän väitti ottaneensa läppärit, koska luuli niiden olevan hänen omaisuuttaan. Toimisto oli Charlie Boy -elokuvan tuotannossa käytetty tila.

Nyt Young sanoo, että koko juttu oli elokuvan tuottajien julkisuustemppu. Elokuvan ohjaaja Timothy Hines on niin ikään vaatinut mahdollisten syytteiden kumoamista. Virallisia syytteitä ei ole tosin vielä edes nostettu, jos nostetaankaan.

Young sai potkut elokuvasta kuukausia sitten, koska riitautui tuottajien kanssa. Hines toisaalta sanoo, että Young on se, joka teki julkisuustempun ja väitti sitä kostoksi.

Lähde: Boston Herald

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut