Hollywood-tähti Dwayne Johnson lyttäsi ”lumihiutale-sukupolven” – vievät tähden mielestä kehitystä taaksepäin loukkaantumisillaan

Loukkaantuukohan tästä joku?

Päivitys 12.1.2019 kello 23:26. Dwayne Johnson on kiistänyt antaneensa haastattelun, jossa hän ”kritisoi millenniaaleja.”

Nykyaikana ihmiset ovat hyvin herkkiä erinäisten harkitsemattomien tölväysten ja terävän, ilkikurisen huumorinkin suhteen. Tämän on huomannut myös Hollywood-näyttelijä Dwayne Johnson, 46. Tähti kutsuu nuorempiaan ”lumihiutale-sukupolveksi”, joka on vienyt kehitystä taaksepäin. Tiettävästi hän tarkoittaa niin sanottua millenniaalien sukupolvea.

– Monet hyvät ihmiset ovat taistelleet vapauden ja tasa-arvon puolesta – mutta tämä sukupolvi etsii syitä loukkaantuakseen, Johnson tykitti.

– Jos et ole samaa mieltä heidän kanssaan, he loukkaantuvat. Se ei ole sitä, minkä puolesta niin monet miehet ja naiset taistelivat, Johnson jatkoi.

Tähti muistutti, että ihmiskunta on kehittynyt viimeisen 30-40 vuoden aikana siihen, että ihmiset saavat olla mitä he haluavat, olla kenen kanssa he haluavat ja elää miten he haluavat.

– Se on vain hyvä asia, mutta lumihiutale-sukupolvi, tai miksi nyt haluatkaan heitä kutsua, vievät kehitystä taaksepäin, Johnson sanoi.

Johnson on yhteiskuntakritiikkinsä lisäksi kiireinen elokuvien saralla. Häneltä on tulossa peräti 11 eri tuotantoa – seuraavaksi tosipahtumiin perustuva komedia nimeltään Fighting with my Family. Johnson esittää siinä ainakin jonkinlaista versiota itsestään.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut