Hollywood-tähti Pamela Anderson joutui narsistin huijaamaksi – ”Hän on hirviö”

AOP

Narsistien toimintatavoista kannattaisi ottaa selkoa, ennen kuin sellainen sattuu omalle kohdalle.

Hollywood-tähti Pamela Anderson, 51, luuli voivansa luottaa jalkapalloilija Adil Ramiin, 33. Hänelle kuitenkin paljastui hiljattain karu totuus palloilijan kaksoiselämästä. Anderson kertoi viimeisten kahden vuoden olleen suurta valetta.

Omien sanojensa mukaan hän luuli olleensa onnellisessa suhteessa Ramin kanssa. Rami oli saanut uskoteltua Andersonille, että hän välittää ja rakastaa tätä. Se saattoi kuitenkin olla yksipuolista.

– Minua huijattiin. Minua johdateltiin niin, että uskoin olevamme rakastuneita, Anderson kirjoitti Instagramissa.

Anderson kutsui Adilia narsistiksi. Näyttelijä kertoi myös narsisteille tyypillisestä valehtelutekniikasta, jolla hän loi luotettavan kuvan itsestään.

– Hänellä oli tapana vitsailla muista pelaajista, joilla oli tyttöystäviä vaimojensa asuntojen lähellä. Hän kutsui heitä hirviöiksi, Anderson kertoi.

Puheistaan huolimatta hän silti petti Andersonia. Näyttelijä tiesi yhdestä naisesta, mutta uskoi heitä olevan useampiakin. Rami oli myös mustasukkainen näyttelijästä, vaikka petti itse Andersonin selän takana.

– Miten on mahdollista kontrolloida kahden naisen sydämiä ja mieliä tällä tavoin? Olen varma, että muitakin oli. Hänhän on se hirviö, Anderson suri.

Näyttelijä ihmetteli niin ikään, miten ei ollut tarpeeksi viisas tajutakseen tilannetta. Fanit lohduttivat ja tukivat häntä tilanteen vuoksi.

– Älä ole noin ankara itsellesi. Narsistit ovat petoksen mestareita, yksi Andersonin seuraajista tiesi.

Anderson oli ilmeisesti haistanut silti jonkin verran palaneen käryä, sillä hän sanoi yrittäneensä jättää palloilijan taakseen useasti. Anderson sai myös tiettävästi kärsiä ”henkisestä ja fyysisestä kidutuksesta.” Rami oli kuitenkin houkutellut hänet jokainen kerta takaisin.

– Tunnen oloni hyväksikäytetyksi, petetyksi ja satutetuksi. Mutta minun olisi pitänyt tietää, Anderson mietti.

Näyttelijä kuvaili ex-kumppaninsa todellisen luonteen lopullisen paljastumisen satuttaneen todella paljon.

– Olen ollut luhistunut sen jälkeen, kun sain tämän selville muutamien viime päivien aikana, Anderson sanoi.

Tähti uskoi toipumisen pitkän koettelemuksen jälkeen olevan vaikeaa. Alla Andersonin Instagram-viesti.

Lähde: Mirror, USA Today

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut