Pamela Anderson toivoo tosi-tv:n loppua – osallistunut ohjelmiin itsekin

Britanniassa kuolemantapauksiakin.

Tosi-tv nousi suosioon muutama vuosikymmen sitten, eikä sen suosio näytä laantumisen merkkejä. Nyt genreä kohtaan esittää kritiikkiä näyttelijä Pamela Anderson.

Hänellä on itselläänkin kokemusta tosi-tv-ohjelmiin osallistumisesta. Hänet nähtiin ainakin Big Brother ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmissa.

– Nautinko tosi-tv-ohjelmaan osallistumisesta? Pyydän, ei enää tosi-tv:tä tai tosi-tv-tähtiä. Jopa Ranska on saastunut niistä. Kyseessä on rumuuden epidemia. Pinnallisia kilpailuja. Toivotonta ja hyväksikäyttävää osallistujaa kohtaan, Anderson julisti.

Anderson sanoi, että julkkiksia usein painostetaan tekemään tosi-tv:tä. Takana ovat agentit, jotka taistelevat palkkioistaan.

Andersonin mukaan osallistujalla itsellään ei ole juurikaan hauskaa, eikä osallistumisesta tienaa paljon rahaakaan. Lopulta itsensä tuntee ”hyväksikäytetyksi ja likaiseksi.”

Britanniasa on uutisoitu viime aikoina tosi-tv-osallistujien kuolemista. Ainakin joidenkin kuolemantapausten on arveltu olevan seurausta tosi-tv-ohjelmaan osallistumisesta.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut