Hollywoodissa kuohuu: Kolme uutta paljastusta – näyttelijättäret uhkaavat käräyttää lisää seksiahdistelijoita

”Harveyn tekemiset ovat vain jäävuoren huippu.”

Harvey Weinsteinin julkinen paljastuminen seksuaaliseksi ahdistelijaksi on aiheuttanut lumipalloefektin kuuman ilmanalan Hollywoodissa – eikä se näytä sulavan.

Weinsteinin jälkeen eri asioista, muun muassa vaikenemisesta tai Weinsteinin suojelemisesta on syytettyjen penkille nostettu ainakin Matt Damon ja Russell Crowe. George Clooneyn puolestaan väitetään pilanneen näyttelijättären uran Hollywoodissa, koska tämä valitti seksuaalisesta ahdistelusta ja rasismista Teho-osasto-sarjassa.

Ben Affleckia on syytetty rinnan kourimisesta 90-luvulla. Rinnan kopeloimisesta syytetään myös ohjaaja Oliver Stonea.

Mirrorin mukaan luvassa on mahdollisesti kolme uutta kovan luokan paljastusta. Kyseessä on kolme huipulla olevaa elokuvantekijää. Nimeltä mainitsemattomat näyttelijät, jotka ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen seksuaalisesta ahdistelusta rahaa vastaan, harkitsevat tällä hetkellä puhumista asiasta julkisesti.

Kolmikon kerrotaan olevan henkilöitä, jotka ovat olleet mukana viime vuosikymmenen aikana suurimpien menestyselokuvien tekemisessä. Väitetysti kyseiset henkilöt ovat ottaneet yhteyttä asianajajiinsa siltä varalta, mikäli heidän nimensä mainitaan julkisuudessa.

– Harveyn tekemiset ovat vain jäävuoren huippu. Tämä saattaa olla vain ensimmäinen monista tulevista skandaaleista, Hollywoodin sisäpiiriläinen sanoi.

– Kohu on saanut studiot pelkäämään pahinta. He uskovat nyt, että kuka tahansa on vapaata riistaa, koska edes kaupungin suurin tuottaja ei ole luodinkestävä, lähde jatkoi.

– Monien mielestä ilmapiiri on sellainen, että he voivat lopulta tehdä paljastuksia. Jotkut tosin pelkäävät, etteivät he työskentele enää koskaan Hollywoodissa, lähde vielä lisäsi.

Brittiläinen ohjaaja Duncan Roy sanoi, että useita vanhoja Hollywoodin tekijänimiä on mukana potentiaalisissa tulevissa skandaaleissa.

– Monet näistä uskomattoman voimakkaista miehistä uskovat, että heillä on oikeus ottaa mitä tahansa niin naisilta kuin miehiltäkin, Duncan kertoi.

Lähde: Mirror

Aiheeseen liittyvät jutut