House of the Dragonin Tom Glynn-Carney sai neuvon Kit Haringtonilta – myös Alfie Allen antoi vinkin

Veteraanit ohjastivat untuvikkoa.

21.10.2022 18:31

House of the Dragon -sarjassa Aegonia näyttelevä Tom Glynn-Carney kertoi valmistautumisestaan rooliinsa. Hän kertoi saaneensa apua Game of Thronesin veteraaneilta Kit Haringtonilta (Jon Snow) ja Alfie Allenilta (Theon Greyjoy).

Glynn-Carney sai tehtäväkseen hoitaa Game of Thronesin Joffreyn tyylinen rooli uudessa sarjassa. Aegon ja Joffrey ovatkin päätyneet sosiaalisessa mediassa vertailun kohteeksi.

Hahmoja vertailtiin myös sarjan tuotannon sisällä, sillä pian roolin saamisen jälkeen Glynn-Carney keskusteli Joffreysta sarjan vetäjien Miguel Sapochnikin ja Ryan Condalin kanssa. Myös he sanoivat, että jos Aegonia voi verrata johonkin Game of Thronesin hahmoon niin Joffreyhin.

Glynn-Carneyn mielestä Aegon on kuitenkin monimutkaisempi hahmo, sillä hän ei ole psykopaatti. Hänen valintansa kumpuavat näyttelijän mukaan epävarmuuksista, hämmennyksestä, vihasta ja mielenterveysongelmista.

Aegonin näyttelijä sai rooliin valmistautuessaan neuvoja Game of Thronesissa nähdyiltä tähdiltä Kit Haringtonilta ja Alfie Allenilta.

– Puhuin Kitille hyvin lyhyesti. Hän sanoi maailman itsessään olevan massiivinen, joten muista, että olet vain valtavan koneen pieni hammasratas – ja onkin rauhoittavaa ajatella sitä tuolla tavalla, Glynn-Carney mietti.

– Sehän on totuus? Ilman konetta et ole mitään.

Hän puhui myös Allenille:

– Olin juuri lopettanut työt Alfie Allenin kanssa, ja kysyin hänen prosessistaan. Hänellä oli hauskaa. Hän sanoi nauttineensa täysin rinnoin työskentelystä kaikkien näyttelijöiden ja luovien tekijöiden kanssa. Alfie käski nauttia, nauraa, ja käyttää aikaa kokeiluihin. Varsinkin tämän hahmon kanssa voi kokeilla paljon ja olla vähän ilkikurinen.

House of the Dragon on katsottavissa HBO Maxista. Alla sarjan traileri.

Lue myös: Mahtisormukset-näyttelijä ei tiennyt kuvauksissa olevansa Sauron – kertoi nyt miten hän aavisti asian – Episodi.fi

Lähde: The Hollywood Reporter

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa