Huh! Michelle Pfeiffer shokeerasi seksikkyydellään läpikuultavissa hepenissä – tänä vuonna comeback kiinnostavien elokuvien kera

Ryminällä takaisin.

Hetkisen aikaa hiljaiseloa viettäny Michelle Pfeiffer palaa tänä vuonna ryminällä takaisin, sillä häneltä on tulossa peräti kolme elokuvaa. Pfeiffer sanoi vastikään, että hänestä tuli liian nirso töiden suhteen, joka johti hänen hetkelliseen katoamiseensa parrasvaloista.

Paluuprosessiin kuuluu tietysti myös julkisuus ja hän poseerasikin nyt ensimmäisen kerran lehden kannessa vuosiin. Kuva on herättänyt netissä ihastusta, jossa ihmetellään 58-vuotiaan tähden kauneutta.

Tähden tulevat elokuvat vaikuttavat kaikki varsin mielenkiintoisilta. Hän esittää The Wizard of Lies -elokuvassa naispääosaa Robert De Niron vastanäyttelijänä. Elokuva kertoo muutama vuosi sitten kohuotsikoita aiheuttaneesta valkokauluskriminaalista Bernie Madoffista.

Darren Aronofskyn ohjaama mysteerielokuva Mother! voi olla myös varteenotetava tapaus. Siinä hän esittää tiettävästi Jennifer Lawrencen äitiä. Hänet nähdään myös tulevassa Murder on the Orient Express -uusintafilmatisoinnissa. Kenneth Branagh vastaa ohjauksesta ja esittää elokuvassa Hercule Poirotia.

Kuva alla olevalla videolla.

Lähde: Interview Magazine

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut