Huhu leviää: Robert Downey Jr.:n tuleva Dolittle-leffa on ollut todellinen painajaistuotanto

Kuulostaapa kyllä jättimäiseltä sotkulta.

Saimme juuri Robert Downey Jr.:n tähdittämän Dolittle-leffan trailerin. Downey näyttelee siinä eläimille puhuvaa eläintohtoria.

Traileri aiheutti keskustelua somessa, ja nyt eräs Reddit-käyttäjä, oletettu tuotannon sisäpiiriläinen, on esittänyt melkoisen väitteen.

Reddit-käyttäjän mukaan tuotannossa oli niin suuria ongelmia, että ohjaaja Stephen Gaghan potkaisiin leffasta pihalle. Hänen tilalleen astuivat Lego Batman -elokuvan ohjannut Chris McKay sekä Teenage Mutant Ninja Turtlesin ohjannut Jonathan Liebesman. Kaksikko kirjoitti ja ohjasi 21 päivän verran uutta materiaalia elokuvaan.

Uusintakuvauksista on uutisoitu, mutta tuotantodraamasta ei.

Reddit-insideri (joka vaikuttaisi olevan jälkituotannossa töissä) väittää, että potkut tulivat melko erikoisten tilanteiden takia. Sisäpiiriläinen väittää, että Gaghan oli ”mielipuoli”, joka ei ymmärtänyt mitä puhuvien eläinten tähdittämä tuotanto vaatii. Hän ei ymmärtänyt laisinkaan, että kuvassa pitäisi olla tilaa myös jopa viidelle animoidulle hahmolle Downeyn lisäksi. Hän kävi kuulemma jopa fyysisesti väkivaltaiseksi, minkä takia hänet lopulta erotettiin.

Mitään tätä ei ole vahvistettu, ja tuskinpa sitä koskaan vahvistetaankaan. Jokaisella tarinalla on useampi puoli, tässä vain yksi näkemys tilanteesta.

Dolittle nähdään teattereissa ensi vuoden alussa.

Alla kuvakaappaukset Reddit-viestistä sekä traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut