Huhujen mukaan Mel Brooksin Mieletön maailmanhistoria -sarjassa tulee olemaan iso määrä vierailijoita – Huhujen mukaan muun muassa Steve Martin, Taika Waititi, Seth Rogen…

Tätä odotamme!

26.5.2022 08:01

Coming Soon kertoo huhuja isosta vierailijamäärästä, joka on ilmeisesti tulossa Mel Brooksin Mieletön maailmanhistoria osa 1 -elokuvan pohjalta tehtyyn sarjaan History of the World: Part II. Sarja tullaan Suomessa näkemään luultavasti Disney Plussalla aikanaan, koska kyseessä on Hulun tuotanto.

Mukana sarjassa ovat ainakin Nick Kroll, Ike Barinholtz ja Wanda Sykes, jotka ovat mukana sekä käsikirjoittamassa että näyttelemässä. Heidän lisäkseen tullaan ilmeisesti näkemään kuitenkin paljon isojakin nimiä, kuten Steve Martin ja Martin Short, sekä Taika Waititi. Mukana on myös urheilukommentaattori Pam Oliver, Daily Show’sta tuttu Rob Corddry, Seth Rogen ja Curb Your Enthusiasmin J.B. Smoove.

Ilmeisesti Adam Sandlerille on tarjottu roolia Josif Stalinina, Jay Ellis nähtäisi mahdollisesti Jeesuksena ja Jack McBrayer Robert E. Leenä. Tiedot eivät ole aivan varmoja, mutta joidenkin lähteiden mukaan rooleja ainakin on tarjottu tai näyttelijöitä harkittu vakaasti.

Lisää luettavaa