Huippukoomikolle lähtöpassit hittikomediasta – puhui sarjasta ikäviä lavashow’ssaan

Poistoon kesken kaiken.

28.12.2021 19:03

Suosittujen Jäitä hattuun– ja Goldbergit-komediasarjojen vakiokasvona tunnettu Jeff Garlin (kuvassa oikealla) on jättänyt roolinsa jälkimmäisessä. Garlin sai lähteä nopeasti, sillä Goldbergien yhdeksännen kauden kuvaukset olivat vielä kesken.

Koomikko Garlinin tie Goldbergien isäukkona päättyi pian sen jälkeen, kun hänen käytöksestään sarjan kulisseissa oli valitettu. Garlin oli nälvinyt myös itse pestiään Goldbergeissa: Hän sanoi stand up -show’ssaan mm. marraskuussa, että tekee sarjaa vain rahasta, koska vihaa sitä.  Medialle hän on myöntänyt joutuneensa ainakin kolmesti puhutteluun mm. kielenkäytöstään sarjan kuvauksissa. Garlinin mukaan hän oli hassutellut ottojen välillä esim. tokaisemalla: ”Oi voi vaginaani.”

– Jos sanon jotain hölmöä tai loukkaavaa ja satun työskentelemään vakuutusyhtiössä, se on asia erikseen. Jos minä show’n tähtenä vaadin kuvauksissa tilaa laukoa aseella, ja lauonkin joka päivä vähän holtittomasti – minusta se on turvatonta. Jos uhkailen ihmisiä, se on turvatonta. Sellaista ei minun kanssani tapahdu. En ole sellainen. Anteeksi vaan, mutta ei tässä ole mitään isoa tarinaa. Ellette halua kirjoittaa tarinaa poliittisesta korrektiudesta, Garlin sanailee lähtöpasseistaan.

Garlinin äkkilähtö Goldbergeista ei välttämättä pistä katsojan silmään, vaikka hänen roolinsa Murray Goldbergina onkin ollut keskeinen. Vielä kuvattaviin kauden jaksoihin Murray tuodaan mukaan sijaisnäyttelijän ja aiemmin taltioidun materiaalin avulla. Suomessa Golbergejä on esittänyt TV5.

 

Lähteet: Variety, Deadline, Cinemablend, Vanity Fair

Lisää luettavaa