Hurraa mikä yllätys! Hugh Jackman palaa ikoniseksi mutantiksi Deadpool 3 -elokuvassa – katso julkistusvideo

Nyt ovat Marvel-fanit varmasti innoissaan.

28.9.2022 01:00

Marvelin rääväsuinen ja neljättä seinää alati rikkova antisankari Deadpool on saamassa varmistetusti kolmannen elokuvansa. Päärooliin palaa jälleen Ryan Reynolds, mutta tällä kertaa hän saa mukaansa myös toisen Marvel-kansalle entuudestaan tutun kasvon – Hugh Jackman saapuu uusimaan Wolverinen roolinsa kyseisessä elokuvassa.

Jackman nähtiin adamantium-kyntisenä mutanttina viimeksi vuonna 2017, kun hahmon rosoinen ja suuresti arvostettu sooloelokuva Logan saapui teattereihin. Esiintymisen oli määrä jäädä hänen viimeiseksi kerrakseen Wolverinena, mutta nyt vaikuttaa siltä, että hänen ystävänsä Reynolds on yhdessä Marvel-tiimin kanssa saanut käännettyä herran pään asian tiimoilta.

Projektin hauskalla julkistusvideolla Reynolds istuskelee sohvalla kertoen pohdiskelevasti siitä, kuinka elokuvaa on työstetty jo hyvän aikaa. Loppupäässä videota taustalla kävelee ohi Jackman, jolle Reynolds huikkaa kasuaalisti, että tahtoisiko tämä kenties näytellä Wolverinea vielä kerran. ”Toki, Ryan”, Jackman vastaa takaisin.

Deadpool 3 tulee olemaan osa MCU:ta. Elokuva saa ensi-iltansa 6. syyskuuta 2024.

Videon pääsee katsastamaan alta.

Lisää luettavaa