Illalla esitetään takuuvarmaa viihdettä tarjoava rikosleffa vuodelta 2015 – juonesta tulee mieleen Tom Hanks -leffa

IMDb-arvosana on 6,6.

Illalla esitetään televisiosta elokuva Run All Night (2015).

Jimmy Conlon on parhaat päivänsä nähnyt palkkamurhaaja. Menneisyyden haamut vainoavat, ja vain viina on jäljellä. Kaikki muuttuu yhtäkkiä, kun Jimmyn kaveri, mafiapomo Sean Maguire ja Jimmyn poika, Mike, joutuvat kahnaukseen. Alkaa selviytymistaistelu, ja takaa-ajetut isä ja poika joutuvat samalla käsittelemään tulehtunutta suhdettaan kaiken keskellä.

Elokuvan juonesta voi halutessaan löytää yhtymäkohtia Sam Mendesin ohjaamaan Tom Hanks -elokuvaan Matkalla Perditioniin. Myös siinä rikollinen joutuu kahnauksiin pomonsa kanssa.

Episodin neljän tähden arvostelussa tuumittiin seuraavasti:

”Vaikka Run All Night keittää action-soppansa genren perusraaka-aineista, on se silti yksi parhaita lähivuosien toimintapainotteisia draamaelokuvia. Paljosta voidaan kiittää elokuvan ohjaajaa, espanjalaista Jaume Collet-Serraa, joka on aiemmin ohjannut muun muassa Neesonin tähdittämän, viime vuonna julkaistun keskinkertaisen Non-Stopin sekä yhden lähivuosien parhaimpiin kuuluvan kauhuelokuvan, Ottolapsen (2009).”

Ohjaajana toimii Jaume Collet-Serra. Pääosissa nähdään Liam Neeson, Ed Harris sekä Joel Kinnaman.

Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

Lue myös: Vielä hetken Netflixissä: Tätä draamakomediaa ei kannata pelätä tai jättää väliin – loistoviihdettä uskomattomalla tähtikaartilla! – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut