Illalla tv:ssä: Draamakomediassa matkataan kodin turvasta Antarktiksen jäisiin maisemiin – kuvauksissa sattunut sääilmiö päätyi lopulliseen leikkaukseen

IMDb-arvosana on 6,5.

6.6.2023 13:31

Illan tv-viihteen valikoimassa on nyt draamakomedia Missä olet, Bernadette? (2019).

Maria Semplen menestysromaaniin perustuva voimaannuttava komedia Missä olet, Bernadette kertoo Bernadette Foxin tarinan. Uhrattuaan vuosia elämästään perheelleen, hän tuntee jälleen halun päästää luovuutensa valloilleen. Bernadetten elämänmuutos vie hänet uskomattomalle matkalle kodin turvasta Antarktiksen jäisiin maisemiin. Seikkailu käynnistää hänen elämänsä uudelleen ja johtaa itsensä voittoisaan uudelleen löytämiseen.

Näyttelijöinä Cate Blanchett, Billy Crudup, Emma Nelson, Kristen Wiig, Patrick Sebes sekä Judy Greer. Ohjauksesta vastaa Richard Linklater.

Episodin arvostelussa elokuva sai kolme tähteä:

Missä olet, Bernadette ei tunnu niin täydelliseltä lopputulokselta kuin sen osien summan olisi ollut lupa kuvitella tuottavan. Oikeastaan se tuntuu liiankin täyteen tungetulta.”

Grönlannin kuvauksia vaikeutti hurrikaani, joka kesti 36 tuntia. Kuvausryhmä ei jäänyt tauolle, vaan kuvasi sääilmiön. Se nähdään lopullisessa leikkauksessa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 06.06.2023 klo 22.05, Liv
  • Su 11.06.2023 klo 19.00, Hero

Lue myös: Nyt suoratoistona: Christina Ricci joutui taistelemaan seksiaddiktin roolista – sai sen suostumalla moniin alastonkohtauksiin ja lähettämällä seksikkäitä kuvia – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa