Illalla tv:ssä: Dwayne Johnsonin improvisoitu heitto purskautti juomat suusta kanssanäyttelijältä – päätyi leffaan

IMDb-arvosana on 7,0.

Illalla esitetään televisiosta elokuva Fast & Furious 6 (2013).

Kun venäläinen sotilassaattue joutuu iskun kohteeksi Moskovassa, agentti Hobbs turvautuu ainoaan mieheen, joka voi auttaa häntä löytämään syyllisen: Dominic Toretton. Toretto lupautuu apuun saatuaan selville Lettyn olevan elossa ja tekevän töitä Hobbsin ykköskohteen, erikoisjoukkojen palkkatappajan Owen Shaw’n, ja tämän taitavan jengin kanssa. Brian O’Conner ja Toretton eliittitiimi lähtee jahtaamaan Shaw’n jengiä toinen toistaan suuremmilla, hurjemmilla ja jännittävämmillä keikoilla halki Euroopan.

Episodin kahden tähden arvostelussa tuumittiin seuraavasti:

”Fast & Furious -elokuvat ovat aina olleet aivot vapaalle kääntävää toimintaa, nopeita autoja ja laittomia katukisoja, mutta niissä on ollut viehätyksenä mukana kaverillista sanailua ja henkilöiden välistä kemiaa, mikä on kiinnostavalla tavalla maustanut toimintaa. Nyt tämä puoli on unohdettu ja voimavarat on käytetty näyttävien toimintakohtausten luontiin. Niissä kaikki on suurempaa ja hurjempaa kuin ennen – aivan naurettavuuksiin asti. Aikaisemmin fiksut ja omaperäiset stuntit ovat joutuneet väistymään fyysisesti älyttömyyksiin menevien mutta vakavalla naamalla tehtyjen kohtausten tieltä. Toiminta keskittyy Mission: Impossible -tyyppiseen kikkailuun, mikä ei kuitenkaan kunnolla toimi. Mistä päin maailmaa voi löytää lentokentän, jossa on yhtä pitkä kiitotie kuin mitä elokuvan loppukohtaus vaatii?

Eikä pelkästään toiminta ei ole suurta vaan myös elokuvan äijät ovat vuoren kokoisia. Edellisessä elokuvassa Vin Dieselin isokokoisuutta tasapainotettiin järkälemäisellä Johnsonilla. Nyt Johnson puolestaan jää lähes pieneksi pahispuolella vaikuttavan Kim Koldin rinnalla. Lihaskimppujen jysähtäessä toisiinsa tanner todellakin tömisee.”

Leffassa Hobbs (Dwayne Johnson) improvisoi hauskan hetken. Roman (Tyrese Gibson) sanoo grillijuhlilla, että ”heidän on parempi piilottaa vauvaöljy.” Johnson improvisoi tähän: ”Sinun on parempi piilottaa tuo helkutin iso otsasi.” Ludacrisilla ei pitänyt tässä kohtaa pokka ja hän purskautti juomansa ulos suustaan. Gibson puolestaan ei pysty sanomaan hetken tuoksinassa mitään.

Elokuva on myös Prime Videossa ja Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 05.08.2022 klo 21.00, TV5
  • Ti 09.08.2022 klo 22.20, TV5
  • To 11.08.2022 klo 21.00, Kutonen

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut