Illalla tv:ssä: Fantasialeffa joka vaikuttaa paranevan joka katsomiskerta – näyttelijä turhautui kuvausten yksinäisyyteen

IMDb-arvosana on 7,8.

19.7.2020 12:03

Illalla esitetään televisiosta elokuva Hobitti – Odottamaton matka (2012).

Seikkailuelokuvien sarjan ensimmäinen osa seuraa Bilbo Reppulia (Martin Freeman), joka saa tehtäväkseen Ereborin kääpiövaltakunnan pelastamisen lohikäärme Smaugin hirmuvallasta. Hän saa avukseen velho Gandalfin (Ian McKellen) ja 13 kääpiön joukon. J.R.R. Tolkienin romaaniin perustuvan, kolmella Oscar-ehdokkuudella huomioidun suurelokuvan on ohjannut myös Taru sormusten herrasta -menestykset luonut Peter Jackson.

McKellen näytteli Taru sormusten herrasta -trilogiassa yhdessä Keski-Maan pienten asukkien, kuten hobittien kanssa. Illuusio saavutettiin sijoittamalla KcKellen kameran etualalle. Tällä kertaa illuusio luotiin kuitenkin digitaalisesti ja McKellen joutui näyttelemään yksin – muiden näyttelijöiden puhuessa repliikkinsä korvakuulokkeen kautta.

McKellenistä tämä oli turhauttavaa ja yksinäistä. Muut näyttelijät päättivätkin piristää häntää, hiipivät hänen taukotelttaansa ja koristelivat sen erilaisilla tavaroilla Taru sormusten herrasta -elokuvista sekä tuoreilla hedelmillä ja kukilla.

Lisää luettavaa