Illalla tv:ssä: Hauskaa komediaa Office-tähdellä vuodelta 2005 – järjetön kohtaus tapahtui oikeasti ilman tehosteita!

IMDb-arvosana on 7,1.

20.10.2022 16:30

Illalla esitetään televisiosta kelpo komedia 40 v. ja neitsyt (2005).

40-vuotias Andy Stitzer on tehnyt elämässään yhtä ja toista. Hänellä on mukava työ kodinkoneliikkeessä, kodikas asunto sekä upea kokoelma toimintafiguureja ja sarjakuvia. On vain yksi elämänalue, jolla hän ei vielä ole oikein kunnostautunut? Andy ei ole koskaan harrastanut seksiä… ei edes vahingossa.

Vaikka Andyn työkaverit pitävätkin häntä hieman omituisena, he ottavat tämän ongelman ratkaisemisen vastuulleen. Mikään ei tunnu kuitenkaan auttavan kunnes Andy tapaa Trishin, 40-vuotiaan kolmen lapsen äidin. Ystävät innostuvat Andyn uudesta mahdollisuudesta, kunnes kuulevat rakastavaisten erikoisjärjestelystä!

Näyttelijöinä nähdään muun muassa Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Seth Rogen ja Romany Malco. Ohjauksesta vvastaa Judd Apatow.

Hauskana triviana kerrottakoon, että Ant-Man-tähti Rudd improvisoi Rogenin kanssa kokonaan kohtauksen, jossa toinen heistä väittää tietävänsä toisen olevan homoseksuaali. Carell puolestaan nolosteli elokuvan näyttämistä vanhemmilleen. Ja mainittakoon vielä, että Carellilta revitään elokuvassa oikeasti hänen rintakarvansa irti. Carell vaati tätä ohjaaja Apatowilta juuri ennen kohtauksen kuvaamista, sillä hänen mielestään se ei olisi muuten ollut niin hauska.

Elokuva on myös SkyShowtimessa, Ruutu Plussassa ja Prime Videossa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • To 20.10.2022 klo 23.00, Kutonen

Lue myös: Nuori nainen tunnelmoi masturboivansa Dahmer-sarjan kohtauksesta – juontajat järkyttyivät ja uskoivat naisen olevan ”paha” – Episodi.fi

Lisää luettavaa