Nuori nainen tunnelmoi masturboivansa Dahmer-sarjan kohtauksesta – juontajat järkyttyivät ja uskoivat naisen olevan ”paha”

Juontajat eivät olleet uskoa kuulemaansa.

14.10.2022 14:33

Kauhua herättänyt sarjamurhaajasarja Monster: The Jeffrey Dahmer Story on kammottavuudestaan huolimatta herättänyt suurta mielenkiintoa. Se onkin ollut Netflixin katsotuimpia sarjoja. Palveluun lisättiin vastikään myös Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes -dokumenttisarja.

Eräs sarjan fani vaikuttaa pitävän näytellystä Monster-sarjasta liikaakin. Hän väitti tyydyttävänsä siitä itseään.

Nainen soitti australialaiseen The Kyle and Jackie O Show -radio-ohjelmaan, ja hän paljasti kiihottuvansa sarjassa nähtävästä tietystä kohtauksesta. Jopa niin paljon, että hän koskettelee itseään seksuaalisesti.

Kyseinen kohtaus tapahtuu, kun Dahmer on napannut jälleen uuden uhrin, painaa korvansa hänen rintakehäänsä ja kuuntelee tämän sydämen ääntä. Tämän jälkeen Dahmer ilmoittaa rauhallisesti aikovansa syödä elimen.

– En koskaan ajatellut, että olisin yksi näistä ihmisistä. Olen onnellisesti naimisissa oleva kolmen lapsen äiti. Mutta kun aloin katsoa Jeffiä ystävieni kehotuksesta, jokin vain muuttui minussa, nainen tunnusti lähetyksessä.

– Ja oli yksi erityinen jakso, jossa hänen päänsä oli hänen uhrinsa sydämen päällä, ja hän kuuntelee lyöntiä ja voit kuulla lyönnin, nainen jatkoi tunnelmointiaan.

– Ja jokin iski minuun, ja minun täytyi ”hoitaa” itseni, jos tiedät mitä tarkoitan, ja nyt tästä on tullut toistuvaa, nainen vielä täräytti itsensä tyydyttämisestä.

Juontajat Kyle Sandilands ja Jackie ’O’ Henderson järkyttyivät soittajan puheista.

– Masturboit Jeffrey Dahmerista, Henderson huusi.

– Ei ainoastaan Jeffrey Dahmerista, vaan sydämen kuuntelusta, jonka hän on poiminut jonkun rinnasta, toinen radiojuontaja Sandilands lisäsi.

Sandilands sanoi, että naisessa oli pahuutta sisällään arvellen samalla, ettei hän ole ainoa henkilö, joka piti Dahmer-sarjaa synkällä tavalla houkuttelevana.

– Se on normini ulkopuolella. En usko, että olen ainoa. Uskon, että tällä hetkellä kuuntelevat muut ihmiset aikovat kokeilla sitä, nainen vielä lisäsi.

Keskustelu päättyi siihen, että nainen pyysi Hendersonia katsomaan kohtauksen uudelleen, mutta hän kieltäytyi ja siirtyi seuraavaan soittajaan.

Evan Petersin näyttelemä ”Milwaukeen kannibaali” tappoi 17 miestä ja poikaa vuosina 1978-1991. Hän myös silpoi ja söi heitä. Monster: The Jeffrey Dahmer Story -sarjan lisäksi palveluun lisätiin Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes -dokumenttisarja. Molempien sarjojen trailerit alla.

Lue myös: Tapettu sarjamurhaaja Dahmer halusi itse muiden vankien sekaan – teki sitten virheen sairaalla huumorillaan ja ruokaleikeillään – Episodi.fi


Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa