Illalla tv:ssä: Hollywood-näyttelijättärellä on karismaa, kauneutta ja kovuutta – leffassa riittää realismia, räiskettä ja rytinää – melkein käy kipeää!

IMDb-arvosana 6,7.

2.10.2019 14:03

Illalla esitetään televisiosta kovaotteinen Atomic Blonde toimintaelokuva.

Tarina kertoo agentti Lorraine Broughtonista (Charlize Theron), joka määrätään Berliiniin jäljittämään vääriin käsiin joutunut, arkaluonteista tietoa sisältävä lista. Yhteyshenkilönä toimii Berliinin-konkari ja MI6:n luottoagentti David Percival (James McAvoy). Kuka vetää pisimmän korren pelissä, jossa keneenkään ei voi luottaa ja jossa huijarit itsekin tulevat huijatuiksi? Elokuva perustuu The Coldest City -nimiseen sarjakuvaan.

Elokuvan taistelukohtaukset ovat maininnan arvoista ihmeteltävää. Ei ole ihme, että niihin on panostettu, sillä ohjaaja on entinen stuntkoordinaattori David Leitch.

Episodin kolmen tähden arvostelussa tuumittiin elokuvasta aikoinaan näin:

”Juonta alkaa lopulta olla itse asiassa liikaakin, ja meno uhkaa paikoin mennä liiankin monimutkaiseksi. Oleellisinta sisältöä ovat juonenkäänteiden mahdollistamat pitkät ja näyttävät, John Wickin mieleen tuovat tappelu- ja toimintakohtaukset. Niitä on turha etsiä alkuteoksesta, sillä ne on tuonut mukanaan nimenomaan John Wickia tehnyt, stuntnäyttelijästä ohjaajaksi ryhtynyt David Leitch.”

Elokuva nähdään Hero-kanavalta tänään 2.10.2019 kello 21.00. Alla video elokuvassa nähtävästä toimintakohtauksesta.

Lisää luettavaa