Nyt Prime Videossa: Komedia jännittävällä aikamatkustuselementillä – leffa oli aiheuttaa oikeusjutun

IMDb-arvosana on 6,4.

26.2.2023 14:00

Prime Videossa on nyt elokuva Klik! (2006).

Työnarkomaani Michael Newmanilla on paineita: vaimo vaatii huomiota, yhteisiä ystäviä (puhumattakaan omista kavereista) pitäisi tavata ja lapsetkin haluaisivat joskus nähdä isäänsä. Kaiken tämän lisäksi Michaelin on tehtävä vaikutus epäkiitolliseen pomoonsa saadakseen hyvin ansaitun ylennyksen tai mahdollisesti jopa osakkuuden firmasta.

Erikoisella, tavaratalon taaimpaan takahuoneeseen kätketyllä myyjällä, Mortylla, on kuitenkin ratkaisu hänen ongelmaansa: kokeiluasteella oleva kaukosäädin, jonka avulla hän voi ohittaa elämän pienet häiriötekijät. Kun Michael riemuissaan vaimentaa, hyppää yli ja selailee ohi perheensä ja ystäviensä, hän huomaa, ettei olekaan enää itse kaukosäätimen herra. Kaukosäädin on alkanut vähitellen hallita hänen elämäänsä.

Elokuvan tarina on samanlainen R.L. Stinen kirjoittaman tarinan kanssa. Myös sen nimi oli Click. Asiasta oli syntyä oikeusjuttu, mutta osapuolet totesivat lopulta kaiken olleen vain yhteensattumaa – etenkin koska molemmat tarinat ovat samantyyppisiä vanhan ranskalainen tarinan The Magic Threadin kanssa.

Lue myös: Nyt HBO Maxissa: Legendaarinen tähti paiskasi mestariteoksen kässärin lattialle – ”Tämä on huonointa *askaa mitä olen ikinä lukenut” – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa