Salma Hayekilla oli ongelma liian seksikkyytensä kanssa – pääsi toteuttamaan unelmansa siksi vasta nelikymppisenä

Adam Sandlerin kohtaaminen muutti tilanteen.

7.2.2023 18:42

Näyttelijä Salma Hayek kuuluu Hollywoodin kirkkaimpiin tähtiin, ja hänet muistetaan muun muassa roolistaan elokuvassa Hämärästä aamuunkoittoon, jossa hän näytteli viekoittelevaa tanssijatarta. Hayek antoi nyt ymmärtää haastattelussa, että hänen ulkoiset avunsa ovat olleet myös haitaksi.

Hayek sanoi, ettei Hollywood halunnut palkata häntä komedioihin, ja syyksi hänelle on kerrottu, että hän on liian seksikäs.

– En saanut roolia (komediaan) ennen kuin tapasin Adam Sandlerin 40-vuotiaana, Hayek tuumi GQ:lle.

Tähti on kyllä nähty jo vuonna 1997 romanttisessa komediassa Suin päin suhteeseen, jossa näytteli myös Matthew Perry. Hayek ei kuitenkaan ilmeisesti laske sitä varsinaiseksi komediaksi.

Vuoden 2010 Grown Ups  yhdessä Adam Sandlerin kanssa on kuitenkin näyttelijän mielestä perinteinen komedia. Hayek antoikin tunnustusta Sandlerille, joka antoi hänelle lopultakin tilaisuuden olla hauska.

Hayek katsoi jääneensä tyypitetyksi tietynlaisiin rooleihin.

– Koko elämäni halusin tehdä komediaa, eivätkä ihmiset antaneet minulle komedioita. En saanut roolia ennen kuin tapasin Adam Sandlerin, joka laittoi minut komediaan, ja olin yli nelikymppinen!

– He sanoivat: ”Olet seksikäs, joten sinulla ei ole huumorintajua.” Sen lisäksi, ettet saa olla älykäs, et myöskään saanut olla hauska 90-luvulla, Hayek harmitteli.

– Olin surullinen tuolloin. Mutta nyt teen kaikkia genrejä, vaikka minulle sanottiin olevani tässä kohtaa elämääni liian vanha, ja että viimeiset 20 vuotta olisin ollut poissa pelistä. Joten en ole surullinen, en ole vihainen. Minä nauran, minä nauran, 56-vuotias näyttelijä iloitsi.

Tähti nähdään seuraavaksi Steven Soderberghin ohjaamassa elokuvassa Magic Mike’s Last Dance. Hayek näyttelee Magic Mike -elokuvasarjan viimeisessä osassa Channing Tatumin hahmon rakkauden kohdetta. Hayekin hahmo Maxandra Mendoza tekee leffassa yhteistyötä Miken kanssa miesstrippariporukan luomiseksi.

– Se on enemmän kuin elokuva vanhemmasta naisesta, joka rakastuu nuorempaan mieheen. Se kertoo keski-ikäisestä naisesta, jolla on paljon potentiaalia, ja joka on kyllästynyt olemaan aliarvioitu koko elämänsä ajan, Hayek kertoi.

Magic Mike’s Last Dance -elokuvan ensi-ilta on tämän viikon perjantaina 10. helmikuuta. Alla traileri.

Lue myös: Näyttelijätär Alice Eve aiheutti kohun alusvaatekohtauksellaan – tältä 41 vuotta täyttävä tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Variety

Lisää luettavaa