Illalla tv:ssä: Kun päätähden ongelmat tekevät seikkailuelokuvan tekemisestä painajaisen – tähden talon luona päivysti valvoja

IMDb-arvosana on 6,5.

Tänään esitetään televisiosta Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge (2017). Elokuvan tekeminen ei ollut herkkua. Tästä joutuu kantamaan ainakin osittain vastuun elokuvan päätähti Johnny Depp.

Tarinassa eläväksi kuolleeksi kirottu kapteeni Salazar vannoo kostoa vuosien takaisesta nöyryytyksestä, ja Jackin ainoa pelastus on maaginen Poseidonin kolmikärki, jonka voimia havittelee moni muukin. Jackin sedän roolissa vilahtaa rocklegenda Paul McCartney.

Depp kävi elokuvan aikana läpi katkeraa eroprosessia näyttelijä Amber Heardin kanssa. Ero ei ollut todellakaan mutkaton, sillä Heard syytti Deppiä väkivallasta. Myös Depp on syyttänyt Heardia väkivallasta.

Tilanne vaikutti kuvauksiin negatiivisesti. Depp myöhästeli jopa tunteja. Lopulta päädyttiin siihen, että tuotantoassistentti oli odottamassa joka päivä Deppin talon edessä. Hän seurasi milloin Depp laittaa valot päälle, jolloin kuvausryhmä tiesi, että hän on hereillä.

Elokuva näkyy Neloselta kello 21.00. Alla traileri.

Lue myös: Johnny Deppin Pirates of the Caribbean -näyttelijätoveri: “En ole koskaan nähnyt minkäänlaista pimeyttä Johnnyssa” – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: Bored Panda

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut