Illalla tv:ssä: Mainio perinteinen seikkailuleffa – miespäätähti olisi halunnut esittää leffassa vastakkaista sukupuolta

IMDb-arvosana on 6,9.

Illalla esitetään televisiosta elokuva Jumanji: Welcome to the Jungle (2017).

Vauhdikas ja viihdyttävä seikkailuelokuva kertoo neljästä nuoresta, jotka löytävät jälki-istuntoa kärsiessään kellarista Jumanji-videopelin. Heidät imaistaan mukaan sisään videopeliin, ja nelikko löytää itsensä aikuisina hahmoina viidakosta. Jokainen hahmo erikoistaitoineen on täysin erilainen kuin kantajansa, nörtit muuttuvat sankareiksi, urheilija hinteläksi ja muotitietoinen tyttö möhömahaiseksi sedäksi.

Pian tulee selväksi, että ryhmän täytyy pelata peli loppuun ja selviytyä siitä päästäkseen takaisin todellisuuteen. Ensin on kuitenkin käytävä läpi huima seikkailu ennen kuin elämä omassa kehossa voi taas jatkua. Vai selviytyykö nelikko voittajina pelistä?

Ohjaajana toimii Jake Kasdan. Pääosissa nähdään Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Rhys Darby ja Nick Jonas.

Johnson sanoi, että jos olisi voinut näytellä elokuvassa jotain muuta hahmoa, se olisi ollut Jack Blackin esittämä Bethany. Blackista oli Johnsonin mukaan joka päivä todella hauskaa näytellä 16-vuotiasta tyttöä.

Elokuva esitetään Subilta kello 21.00.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut