Illalla tv:ssä: Mukavan viihdyttävä scifileffa – näyttelijätär katui osallistumistaan leffaan, moraaliton juonikuvio syynä

IMDb-arvosana on 5,9.

Tänään esitetään televisiosta elokuva Passengers (2016).

Jännitystä ja romantiikkaa sekoittavassa tieteiselokuvassa Jim Preston (Chris Pratt) herää yllättäen horroksesta toiselle planeetalle vaeltavassa avaruusaluksessa ja päätyy yksinäisyydessään epätoivoiseen ratkaisuun. Kun aluksessa ilmenee yllättäviä vikoja, kaikkien matkustajien henki on vaarassa.

Leffaa kritisoitiin aikoinaan aika paljon, mutta Jennifer Lawrence sanoo olevansa silti ylpeä elokuvasta. Ei kuitenkaan täysin varauksetta. Hän toivoi, että olisi ollut hiukan tarkempi, ennen kuin lähti mukaan projektiin.

Näyttelijä on samaa mieltä niiden kanssa, joiden mielestä hänen hahmonsa Aurora Lanen olisi pitänyt herätä heti elokuvan alussa. Monet eivät sulattaneet sitä, että Prattin hahmo herätti itsekkäistä syistä Lanen, käytännössä tuomiten tämän kuolemaan aluksella.

– Olen pettynyt itseeni, etten huomannut sitä. Minusta käsikirjoitus oli kaunis – se oli tällainen turmeltunut, monimutkainen rakkaustarina. Se ei missään nimessä ollut epäonnistuminen. En häpeä sitä millään muotoa. Siinä vain oli juttuja, joita minun olisi pitänyt tarkastella tarkemmin ennen liittymistäni mukaan, Lawrence pohti.

Myös Pratt on puhunut elokuvan saamasta kritiikistä. Hän sanoi, että sai siitä oppitunnin. Prattkin kuitenkin kertoi pitävänsä elokuvasta.

Passengers nähdään Neloselta kello 22.00. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

YouTube video