Illalla tv:ssä: Onnettomuus, joka suisti nuoren naisen täysin raiteiltaan

Täydellinen mies astuu kuvioihin.

5.2.2024 21:30

Natasha on polkemassa kaikessa rauhassa pyörällä töihin, kun Jack kolaroi hänen kanssaan. Nuori nainen iskeytyy katuun ja luulee selvinneensä vähällä, mutta Jack on vienyt kirjaimellisesti häneltä jalat alta. Alkuhässäkän jälkeen heistä tulee aviopari. Ja sitten pienen tyttövauvan vanhemmat. Jackin ex-puoliso Jen kärkkyy kuitenkin yhä lähettyvillä. Pienokaiselle lepertelevässä Jen-tädissä on jotakin häiritsevää, ja se saa Natashan varuilleen.

Neliosainen The Ex-Wife (2022) on alkujaan Paramount+:n teettämä jännityssarja, joka nähdään nyt MTV AVA:lla. Jännitystä sarja tosin tarjoaa vain tipoittain. Tiiviimpi kerronta olisi voinut terävöittää sitä, sillä nyt aikaa hukataan mm. nuoren rouvan toistuvaan nalkuttamiseen, kännykän tuijotteluun ja laimeahkon perhearjen kuvaukseen.

Tom Misonin (Sleepy Hollow) näyttelemä Jack on lähes kolmen ensimmäisen jakson ajan vähintään yhtä epäilyttävä ”kiva ihminen” kuin hänen ex-vaimoaan Jeniä näyttelevä Janet Montgomery (Salem). Celine Buckensille (Showtrial – julkinen tuomio) jää sarjan pääroolissa ehkä sen epäkiitollisin osa. Hän on nuori nainen, josta katsojan tulisi pitää, mutta vaikeaahan se on, koska Nathasha on luotu niin vainoharhaiseksi ja mustasukkaiseksi, että tämä on jatkuvasti jopa hukkaamassa oman lapsensa keskittyessään mieheensä ja tämän entiseen puolisoon.

The Ex-Wifen käsikirjotuksesta vastaa Catherine Steadman, joka on vilahtanut näyttelijänä Downton Abbeyssa. Sarjan ohjaaja on puolestaan tv-mainonnan parissa jo pitkän uran tehnyt Brian O’Malley.

Ajassa hypähtelevä kerronta tuo pientä lisäpotkua kolmiodraamaan, mutta yleisesti ottaen The Ex-Wife vaikuttaa silti yhdeltä turhakkeelta, jolla on vain yritetty täyttää suoratoistopalvelun kirjastoa. Paramount+ on nyttemmin siivonnut useampia myös The Ex-Wifea tasokkaampia sarjoja pois valikoimistaan. The Ex-Wifen loppu antaa ymmärtää, ettei koko tarina ollut tässä. Silti sarja ei ole saanut minkäänlaista jatkoa vielä.

 

The Ex-Wife MTV AVA:lla maanantaisin alkaen 5.2.24 klo 22.00 ja uusinnat klo 00.00.

Lisää luettavaa