Illalla tv:ssä: Rankka rikosleffa sivuaa poliisiväkivaltaa – ohjaajalle ja studiolle riita viime metreillä

IMDb-arvosana on 6,9.

28.9.2022 14:03

Dragged Across Concrete -elokuvassa pureudutaan Yhdysvalloissa usein ilmenevään epäkohtaan – poliisiväkivaltaan. Vanhempi ja kuumapäinen nuorempi poliisi joutuvat väkivallasta ongelmiin.

Parivaljakko löytää itsensä kohun keskeltä, kun heistä leviää video julkisuuteen. Tämän jälkeen he joutuvat turvautumaan epätoivoisiin keinoihin.

Näyttelijöinä Mel Gibson, Vince Vaughn, Don Johnson, Thomas Kretchmann, Tory Kittles, Jennifer Carpenter, Laurie Holden ja Udo Kier.

Elokuvan piti saada laaja teatterilevitys Yhdysvalloissa, mutta huhutusti Lionsgate pyysi loppumetreillä elokuvan leikkaamista ”yleisöystävälliseksi”, eli lyhyempään 130 minuutin pituuteen. Ohjaaja S. Craig Zahler ei tästä pitänyt, ja hänellä oli sopimuksessaan pykälä, jolla hän pystyi estämään studion aikeet. Lionsgate päätti kiistan myötä julkaista elokuvan teattereissa vain rajoitetusti. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ke 28.09.2022 klo 22.55, Sub

Lue myös: Nyt Netflixissä: Uutuusleffan kaunis näyttelijätär huolissaan alastonkohtauksista – elokuva sai myös K18-leiman – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa