Illalla tv:ssä: Tässä 007-leffassa kuolee koko leffasarjan eniten väkeä – ohjaajalta neronleimaus moottoripyöräkohtauksessa

IMDb-arvosana on 6,5.

Tänään esitetään televisiosta elokuva 007 – Huominen ei koskaan kuole (1997).

James Bond (Pierce Brosnan) saa vastuksekseen aivan uudenlaisen rikollisen, tempauksillaan riitaa suurvaltojen välille lietsovan mediamogulin Elliot Carverin (Jonathan Pryce). Kun Carverin ja hänen saksalaisten kätyriensä todelliset tarkoitusperät alkavat valjeta, maailmanrauha lepää Bondin ja tämän avukseen saaman hemaisevan kiinalaisagentin Wai Linin (Michelle Yeoh) käsissä. Matkaa mutkistaa Bondin entinen heila Paris (Täydelliset naiset -tähti Teri Hatcher), joka on naimisissa Carverin kanssa. Hongkong-toimintaelokuvien tähti Yeoh on Bond-tytöksi poikkeuksellisen aktiivinen ja kovaotteinen tapaus. Golden Globe -ehdokkuudella huomioidun tunnuskappaleen esittää Sheryl Crow.

Juuri ennen hetkeä, kun Bond ja Wai Lin ovat hyppäämässä moottoripyörän selkään, he kiistelevät siitä kumpi saa ajaa. Ohjaaja oli kertonut molemmille näyttelijöille etukäteen, ettei toista saa päästää ohjaimiin. Lopputulos päätyi lopulliseen elokuvaan.

Elokuva näkyy Neloselta tänään 20.8.2019 kello 21.00.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut