Illalla tv:ssä: Tositapahtumasta ammentava Arnold Schwarzenegger -elokuva – leffalla kyseenalainen saavutus Ranskassa

IMDb-arvosana on 5,7.

26.12.2021 14:30

Illalla esitetään televisiosta elokuva Aftermath (2017). Elokuvan pohjana toimii lento-onnettomuus, joka tapahtui Überlingenin kaupungin liepeillä Saksassa.

Rakennusmies Roman Melnyk menettää läheisensä lento-onnettomuudessa. Onnettomuuden syy on epäselvä, mutta katseet kohdistuvat lennonjohtajana toimineeseen Jakeen, joka järkyttyy tapahtuneesta syvästi. Kumpikaan miehistä ei pysty käsittelemään järkytystään ja molemmat etsivät tapoja selvitä ja jatkaa elämäänsä.

Pääosissa nähdään Arnold Schwarzenegger, Scoot McNairy, Maggie Grace, Hannah Ware sekä Judah Nelson. Ohjauksesta vastaa Elliott Lester.

Schwarzenegger yrittää kovasti saada hyvän roolin aikaiseksi, mutta elokuva jää ainakin kokonaisuudessaan hiukan pettymykseksi. Ranskassa se saavutti kyseenalaisen kunnian, sillä se oli ensimmäinen Schwarzeneggerin elokuva, joka ei saanut maassa teatterilevitystä.

Elokuva näkyy Hero-kanavalta kello 21.00. Alla traileri.

Jos tämä leffa ei miellytä, Arskalta on tarjolla tänään muutakin: Tänä iltana viihdyttää kertakaikkisen mahtava toimintaelokuva – legendaarinen päätähti oli kuvauksissa kännissä – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia