Instagramissa paljastavia kuvia jakava Hollywood-tähti Bella Thorne, 21, kertoi olevansa panseksuaali – sanoi aiemmin olevansa bi

Tunnetaan muun muassa Midnight Sun ja The Duff -elokuvista.

24.7.2019 21:10

Bella Thorne tunnetaan paitsi elokuvarooleistaan niin myös rohkeista Instagram-kuvistaan. Nyt hän puhui avoimesti omasta seksuaalisuudestaan Good Morning America -keskusteluohjelmassa.

Näyttelijä kertoi, että vaikka kertoi olevansa vuonna 2016 biseksuaali, hän ymmärtää nyt, että on ennemminkin viehättynyt ”olemuksesta (tai vaihtoehtoisesti suomennettuna olennosta, being) ja persoonasta” kuin sukupuolista.

– Olen itse asiassa panseksuaali. En tiennyt sitä. Joku selitti minulle läpikotaisin, mitä se on. Pidät olemuksesta, pidät mistä pidät, Thorne selvitti.

– Sen ei tarvitse olla tyttö, poika, se tai tämä. Kirjaimellisesti, jos pidät persooonasta, pidät käytännössä olemuksesta, Thorne jatkoi filosofointiaan.

Thorne tapaili aiemmin yhtä aikaa YouTube-tähti Tana Mongeauta ja laulaja Mod Sunia. Hän kuitenkin erosi heistä molemmista aiemmin tänä vuonna. Nyt hän tapailee italialaista laulajaa Benjamin Mascoloa.

Thornelta on tulossa tällä hetkellä yksi tv-sarja ja viisi elokuvaa.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa