Intiimiaiheiset YouTube-videot paljastuivat feikeiksi – fanit shokissa, osa ei usko

Näyttelijä kutsui videoita ”sosiaaliseksi kokeeksi”.

8.6.2021 05:30

YouTubessa on pyörinyt Blue Therapy -niminen sarjamuotoinen ohjelma, jossa on käsitelty parisuhdeongelmia. Ohjelma sai suuren suosion, ja kuutta julkaistua jaksoa ovat katsoneet miljoonat silmäparit ympäri maapalloa.

Sarjan keskiössä ovat Paul, Chioma, Jamel ja Deborah, jotka kävivät läpi parisuhdeongelmiaan Denise-nimisen terapeutin kanssa.

Jo ensimmäisestä videosta saakka osa epäili, että kaikki saattaa olla vain lavastusta. Osa on kuitenkin uskonut, että parisuhdekoukeroitaan setvivät todelliset parit. Totuus selvisi, kun sarjan näyttelijä Paul Bridges paljasti kaiken olleen näyteltyä.

Bridges kertoi sarjan olleen hänen ensimmäinen työnsä näyttelijänä. Hän halusi kiittää kaikkia katsojia tuesta ja sanoi kokemuksen olleen merkittävä ja vaativa hänelle. Näyttelijät olivat harjoitelleet kuukausia ennen videoiden tekemistä. Bridges kutsui videoita sosiaaliseksi kokeeksi.

Näyttelijä oli iloinen, että he olivat pystyneet nostamaan vaikeita aiheita esiin, ja hän oli myös nauttinut sosiaalisessa mediassa käytävästä keskustelusta Blue Therapyn tiimoilta.

Fanien reaktio on ollut sekalainen. Osa on ollut shokissa, osa ei yllättynyt lainkaan ja osa ei ole uskonut Bridgesiä. Alla Blue Therapyn ensimmäinen jakso.


Lähde: Metro

Lisää luettavaa