Isä toteutti poikansa toiveen: halusi tavata legendaarisen valkokangastappajan Jason Voorheesin – katso videolta mitä tapahtui

Hauska juttu! Paras isä!

Sam Murphyn poika Carter halusi synttärilahjaksi Jason Voorheesin, Perjantai 13. päivä -elokuvien mielipuolimurhaajan. Carter halusi Jasonin tulevan häntä vastaan koululle.

Isä halusi toteuttaa tarkkaavaisuushäiriöstä kärsivän poikansa toiveen, joten hän otti yhteyttä kouluun ja kysyi, onko tempaus ok. Kaikki oli kunnossa.

Carter tapasi koulun jälkeen Jasonin ja otti tätä jopa kotimatkalla kädestä kiinni. Poika ei yleensä pidä edes isäänsä kädestä kiinni, koska hänellä on ongelmia läheisyyden kanssa.

Kaikki meni siis paremmin kuin hyvin.

– Carter ei malta olla puhumatta tapahtuneesta, sillä Jason antoi hänelle myös t-paidan, jota poika ei ole riisunut päältään sen jälkeen. Jason asteli myös asuntoomme, mutta ei ottanut kenkiään jalasta. Carter huomautti minulle asiasta, mutta en voinut kuin sanoa ”en todellakaan aio käskeä häntä ottamaan kengät pois sisällä”, Sam kertoi haastattelussa.

– He menivät Carterin makuuhuoneeseen. Siellä Carter esitteli tappajalle kaikki lempilelunsa. He tulivat takaisin alakertaan ja sitten olikin Jasonin jo aika lähteä. Kerroin heittäväni hänet keskustaan, missä Jason voisi aloittaa tappoputkensa.

Sam palkkasi Jasoniksi Tony Garlandin, joka on paikallinen erikoisefektejä ja maskeerausta harrastava miekkonen.

Tsekkaa alta hauska video.

YouTube video

Lähde: georgetakei.com

Aiheeseen liittyvät jutut