J.J. Abrams vihjasi suunnitelman puutteeseen Star Warseissa – joutui oppimaan kantapään kautta

Maito on ikävästi jo maassa.

27.5.2021 12:34

J.J Abrams oli yksi uuden Star Wars -trilogian avainhenkilöitä. Hän oli suunnittelemassa elokuvia, käsikirjoittamassa niitä ja myös ohjasi niistä ensimmäisen ja kolmannen osan. Nyt hän vihjasi tehneensä virheen Star Warsien kanssa. Asia tuli puheeksi Super 8 -elokuvan 10-vuotisjuhlissa.

Abramsilta kysyttiin, olisiko trilogia hyötynyt siitä, että se olisi suunniteltu heti alussa valmiiksi.

– Koskaan ei voi tietää, mutta olen oppinut – joissain tapauksissa kantapään kautta – suunnitelman olevan erittäin kriittinen asia, koska muuten et tiedä mitä olet valmistelemassa, Abrams sanoi.

– Et tiedä mitä painottaa (juonikuvioissa), ohjaaja jatkoi.

– Jos et tiedä tarinan vääjäämättömyyttä (loppua), olet vain niin hyvä kuin viimeisin kohtauksesi, tehosteesi, vitsisi tai mikä vaan. Mutta sinun pitäisi johdatella johonkin vääjäämättömään, Abrams lisäsi.

Star Wars -elokuvat ovat tällä hetkellä tauolla, mutta jossain vaiheessa niitä on tulossa lisää. Yhden niistä tekee Thor: Ragnarok -ohjaaja Taika Waititi, ja The Last Jedin ohjaajalla Rian Johnsonilla puolestaan on työn alla trilogia. Jonkinlaisena yleisenä avustajana Star Wars -elokuvien nostamisessa uuteen kukoistukseen toimii Marvelin Kevin Feige.

Abrams aikoo jossain vaiheessa tehdä elokuvan Portal-pelistä. Kerroimme siitä aiemmin täällä.

Lähde: Cnet

Lisää luettavaa