Jackass-tähti Johnny Knoxville on haastettu oikeuteen rajun jäynän takia

Jekku ei mennyt ihan putkeen.

12.12.2022 13:31

Johnny Knoxville palasi Jackass-hölmöilyjen pariin tänä vuonna julkaistussa Jackass Foreverissa. Nyt mies on haastettu oikeuteen eräästä jäynästä, joka leikattiin elokuvasta pois.

Khalil Khan -niminen mies haastoi Knoxvillen oikeuteen, koska hän on kärsinyt ahdistuksesta, henkisestä tuskasta, unettomuudesta sekä häpeästä ja kiusanteosta, jotka jekku hänelle aiheutti.

Khan soitettiin erääseen kotiin korjaamaan valojen himmennintä. Omistaja uhkasi hakata miehen, jos hän ei tee hommaansa hyvin. Mies väitti osaavaan jujutsua. Muutaman minuutin kuluttua koko talo pimeni ja nuori tyttö juoksi huoneeseen syyttäen Khania poninsa tappamisesta. Mies vietiin toiseen huoneeseen, jossa oli poni hengityslaitteessa.

Seuraavaksi Khan näki, kuinka hänen autoansa hinattiin pihalta pois. Hän yritti soittaa paniikissa poliisille, mutta asunnossa olleet miehet sanoivat, että mikäli tämä soittaa poliisit, hänet pidätetään kokaiinin hallussapidosta.

Lopulta Knoxville saapui talolle ja paljasti kaiken olleen vain piilokamerajekku. Khan väittää Knoxvillen tarjonneen hänelle parisataa dollaria tempusta, vaikka miestä ei naurattanut silloin, eikä naurata vieläkään.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia