Jälleen yksi Glee-sarjan näyttelijöistä mahdollisen tragedian uhrina

Näyttelijän nelivuotias poika löydettiin yksinään veneestä.

Hispanic Lifestyle

Musikaalia ja komediaa yhdistelleen nuorisosarja Gleen näyttelijäkaartin vakiokasvoja on kohdannut jo useampi tragedia. Eivätkä murheelliset tapahtumat näytä loppuvan. Vuosina 2009-2015 tehdyn sarjan tähtiin lukeutunut Naya Rivera on ilmoitettu hiljattain kadonneeksi.

Sähäkkää Santana Lopezia sarjan kaikilla tuotantokausilla näytellyt vahvaääninen Rivera oli vuokrannut eilen veneen, jolla hän oli lähtenyt vesille yhdessä pienen poikansa kanssa. Nelivuotias poika löydettiin kolmea tuntia myöhemmin veneestä torkkumasta pelastusliivit yllään, eikä Riveraa ole onnistuttu paikantamaan alueelta toistaiseksi. Veneessä oli löytöhetkellä mukana aikuisen pelastusliivit. Pojan kertoman mukaan hän oli lähtenyt äitinsä kanssa kaksin uimaretkelle.

Gleen näyttelijäkuntaa kolhaisseista tragedioista ensimmäinen tapahtui sarjan tuotantoaikaan, kun sarjassa suoraselkäistä naapurinpoika Finniä näytellyt Cory Monteith kuoli päihteiden väärinkäytön johdosta heinäkuussa 2013. Sarjan paha poika Puckin näyttelijänä tunnettu Mark Salling puolestaan sai syytteet lapsipornon hallussapidosta 2015. Salling päätyi tekemään itsemurhan 2018.

Lähteet: CNN, Los Angeles Times