James Franco tuomassa Fight Club -kirjailijan kulttiteoksen elokuvaksi

Ei taida kulua viikkoa, tai edes päivää, ilman uutisia James Francon hankkimista projekteista. Franco on jo hankkinut oikeudet ja adaptoinut elokuviksi The Sound and the Fury, Child of God ja As I Lay Dying -teokset, on tekemässä uuden Hollywoodin synnystä kertovaa Zerovilleä, ja napannut nyt itselleen oikeudet taas yhteen kulttisuosiota nauttivaan teokseen.

Litreactorin mukaan Franco on hankkinut oikeudet Chuck Palahniukin Rant-romaanin adaptoimiseen. Kirjailija itse sanoo olevansa innoissaan mahdollisuudesta työskennellä Francon kanssa, mutta suuri joukko faneja saattaa suhtautua ajatukseen varauksella, sillä tähden aiemmat ohjaustyöt ovat laadultaan olleet hyvin vaihtelevia.

Vielä ei ole tietoa, tuottaako, ohjaako ja näytteleekö Franco Rant-elokuvassa, mutta lisää tietoa on lupailtu tulevan ennen pitkää.

Useiden Palahniukin romaanien oikeudet on ostettu adaptoitaviksi, mutta ainoastaan David Fincherin ohjaama Fight Club ja Clark Greggin ohjaama Choke ovat tähän mennessä nähneet päivänvalon.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut