James Gunn puolustaa Chris Prattia homofobiasyytöksiltä – Prattia vaaditaan poistettavaksi Guardians of the Galaxy 3:sta

Taas se alkoi.

Guardians of the Galaxy -ohjaaja James Gunn on joutunut puolustelemaan tähteään Chris Prattia. Prattia vaaditaan poistettavaksi Guardians of the Galaxy Vol. 3:sta, koska hän kuuluu evankeliseen kristittyyn kirkkoon, jonka Elliot Page väitti vuonna 2019 olevan homovastainen.

Pratt nousi nopeasti taas puheenaiheeksi, kun hänet nähtiin Thor: Love and Thunderin trailerissa.

Pratt on joutunut jo useaan kertaan kieltämään väitteet.

Eräs Twitter-käyttäjä julkaisi kaksi kuvaa, joissa toisessa on Pratt ja toisessa Patrick Wilson, ja kirjoitti kuvien yhteyteen: ”Marvel. Kuunnelkaapa minua. Vaihtakaa hänet.”

Gunn vastasi tulisesti: ”Miksi ihmeessä? Vain koska sinä uskot näitä täysin keksittyjä ja valheellisia asioita hänestä? Uskot sellaisia juttuja, jotka olet vain kuullut muilta, eivätkä ne pidä paikkansa? Chris Prattia ei tulla koskaan korvaamaan Star-Lordina, mutta jos näin tapahtuu, me kaikki lähdemme hänen kanssaan.”

Eräs toinen henkilö kysyi: ”Onko sinusta siistiä, että hän käy homofoobisessa kirkossa?”

Gunn vastaa: ”Minä tiedä missä kirkossa hän käy. Tiedätkö sinä? (Vastaus on, että et todellakaan tiedä, mutta olet kuullut tämän joltain, joka on kuullut tämän joltain, joka on kuullut joltain, että hän käy tässä kirkossa, ja olet päättänyt, että ”joo, okei, uskon tähän kauheaan asiaan, jonka luin internetistä”).”

Alla sananvaihto.

Alla Thor: Love and Thunderin traileri. Ensi-ilta heinäkuussa.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut