Siirtyykö James Gunn Marvelilta DC:lle? – Paljasti tulevan mysteeriprojektinsa

DC:n universumi laajenee taas.

11.1.2022 20:31

James Gunnin hillittömään The Suicide Squadiin perustuva Peacemaker-sarja nähdään 13. tammikuuta HBO Maxissa. Sarjaa tähdittää John Cena. Cena esittää antisankaria, joka aikoo tappaa niin paljon miehiä, naisia ja lapsia, että maailmanrauha saavutetaan.

Peacemaker ei jää Gunnin viimeiseksi sarjaksi, sillä nyt miekkonen on paljastanut työskentelevänsä jonkinlaisen DC:n mysteerisarjan parissa.

– Sarjan suunnittelu etenee parhaillaan. Olemme tekemässä sitä. Se tehdään pian. Työskentelin sen parissa viime yönä ja tänä aamuna. Se tulee televisioon, Gunn paljasti Colliderin haastatelussa.

Vielä ei siis tiedetä, onko tuleva sarja Peacemakerin jatkokausi, The Suicide Squadin uusi spinoff-sarja vai aivan uusi oma juttunsa.

WarnerMedia kuitenkin panostaa tuleviin DC-tuotantoihin myös HBO Maxin puolella. Esimerkiksi Matt Reevesin The Batman saa kaksi spinoff-sarjaa, joista toisessa seurataan Colin Farrellin Pingviiniä ja toisessa Gotham Cityn poliisin arkea.

Gunn tekee vielä Marvel Studiosille vielä Guardians of the Galaxy Vol. 3:n, jonka jälkeen hän on ilmeisesti siirtymässä Warnerin palvelukseen.

Alla Peacemakerin traileri.

Lähde: We Got This Covered

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia