James Mangold tyrmää Indiana Jones -huhut – Löi luun kurkkuun valehtelijaksi syyttävälle kommentoijalle

”Älkää uskoko kaikkea, mitä internetissä lukee.” – Abraham Lincoln

20.12.2022 21:01

Variety uutisoi, että ohjaaja James Mangold lyttää huhut, joiden mukaan hän olisi kuvannut uuteen Indiana Jones -elokuvaan uusia kohtauksia tai vaihtoehtoisia loppuja.

Alunperin huhuiltiin, että Indiana Jones and the Dial of Destiny olisi näytetty testiyleisölle, eivätkä he olisi pitäneet elokuvasta. Väite osoittautui tuulesta temmatuksi – Mangold sanoi, ettei elokuvasta ole järjestetty yhtään testinäytöstä.

”Jälleen kerran sanon… Emme kuvaa, emmekä ole kuvanneet uusia kohtauksia tai vaihtoehtoisia loppuja. Elokuvamme on 99 prosenttisesti valmis, saamassa ikärajan ja viimeiset erikoistehosteensa”, Mangold kommentoi.

Joku vastasi ohjaajalle Twitterissä, että väite on ”hevonpaskaa”, koska Disney kuvaa kuulemma kaikkiin elokuviin vaihtoehtoisia kohtauksia. ”Mukava kun sanot minun puhuvan hevonpaskaa, mutta tein Loganin, Le Mans ’66:n ja Indiana Jones 5:n, eikä tuo tapahtunut missään niissä. Voin puhua vain omista kokemuksistani.”

Fanille hän vastasi, että puoli vuotta maailmanlaajuiseen julkaisuun, mutta jälkituotanto on jo viikoissa valmis. ”Alan työstää seuraavaa elokuvaani.”

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia