Jason Stathamin potentiaalinen rooli Marvelin superpahiksena ei tule tapahtumaan – syynä sosiaalinen media?

Muutama päivä sitten internetissä alkoi liikkua huhuja, että toimintatähti Jason Statham neuvotteli roolista Marvelin ja Netflixin Daredevil-sarjassa. Huhujen mukaan Marvel halusi Stathamin esittämään sarjaan psykopaattista palkkamurhaaja Bullseyetä, joka on Marvelin kovimpia konnia. Huhut pitivät paikkansa Bloody Disgustingin artikkelin mukaan, mutta Stathamia ei sarjassa valitettavasti nähdä.

Statham on ulkona neuvotteluista, koska internetiin vuosi tieto hänen mahdollisesta mukanaolosta sarjan toisella tuotantokaudella. Stathamin potentiaalinen roolitus sai paljon huomiota sosiaalisessa mediassa, ja fanit olivat todella innoissaan. Suuri huomio internetissä kuitenkin tappoi potentiaalisen sopimuksen – ja Marvel etsii uutta näyttelijää rooliin.

Bloody Disgusting spekuloi, että Stathamin agentti olisi voinut pyytää enemmän rahaa internetissä heränneen positiivisen huomion takia, jonka takia Marvelia ei enää kiinnostanut. Kuulostaa oudolta, että niin hyvän vastaanoton saanut potentiaalinen roolitus ei tule tapahtumaan, mutta syitä sopimuksen epäonnistumiseen voi olla monia.

Daredevilin toista tuotantokautta aletaan kuvaamaan tänä kesänä, joten uusi näyttelijä rooliin valitaan todennäköisesti pian.

Kuva: The Mechanic

Lähde: Bloody Disgusting

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Vastaamalla näet muiden vastaukset.