Jeff Bridgesin fantasiatapausta potkittiin jälleen kauemmas – nyt peräti vuodella

28.11.2013 20:59

Jeff Bridgesin ja Julianne Mooren kaltaisilla näyttelijöillä varustettu fantasiaelokuva Seventh Son ei kykene ottamaan viimeistä askelta valkokankaille.

Joseph Delaneyn kirjasarjaan perustuvassa tarinassa Bridgesin Spook opettaa uutta suojattiaan, miten maailmaa suojellaan ilkeiltä fantasiaotuksilta, lohikäärmeiltä ja noidilta. Elokuvasta julkaistiin näyttävä traileri kesällä ja ensi-iltaa odotettiin heti ensi vuoden alkuun. Nyt elokuvan julkaisua on kuitenkin siirretty kokonaisella vuodella.

Dark Horizonsin mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Seventh Sonia syrjitään. Jo vuonna 2012 kuvatun elokuvan oli nimittäin tarkoitus ilmestyä jo tämän vuoden alussa, mutta jälkituotannon (tila, johon elokuva on IMDb:ssäkin päivitetty kesällä 2012) ja tuotantoyhtiön muutokset ovat venyttäneet raviporttien aukaisua.

Elokuvan on ohjannut Venäjän suunnalta ponnistava Sergey Bodrov, jonka aiemmasta tuotannosta tunnetaan muun muassa vuoden 2007 Mongol.

Nähtäväksi jää, montako uutta elokuvaa Jeff Bridges ehtii saada ulos ennen kuin Seventh Son lopulta saadaan valkokankaille tai vaikka edes kotiteatterereihin. R.I.P.D. – Haamukytät (2013) ilmestyi jo ja ensi vuonna on tulossa ainakin pari lisää.

Lähde: Dark Horizons

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa