Jenni Kokander on kuin ilmetty Rivo-Riitta! Tältä näyttävät Fingerpori-leffan hahmot: mukana myös Kari Väänänen ja Santtu Karvonen

Kulttimaineeseen noussut Fingerpori-sarjakuva kääntyy komediaelokuvaksi.

23.4.2018 10:21

Fingerpori-elokuvan ohjaa näyttelijänä paremmin tunnettu Mikko Kouki. Tarina pohjautuu Pertti Jarlan luomaan Fingerpori-sarjakuvaan ja sen hahmoihin.

Elokuvan näyttelijöistä on julkaistu ensimmäinen kuva, jossa hahmot ovat erittäin tunnistettavia. Etenkin Jenni Kokanderin esittämä Rivo-Riitta on ilmetty esikuvansa.

Kuvassa ylhäällä vasemmalta oikealle Homelius (Kari Väänänen) ja Krapula-Päivi (Pirjo Lonka). Alhaalla vasemmalta oikealle Rivo-Riitta (Jenni Kokander) ja Heimo Vesa (Santtu Karvonen). Näyttelijäkaartiin kuuluu myös Aku Hirviniemi.

Solar Filmsin elokuvan tuottaa Nina Laurio (Äkkilähtö, Hevisaurus).

Fingerporin huumori naurattaa miljoonia suomalaisia. On hienoa saada muokata Fingerporin lajityyppi elokuvaksi ja saattaa se yleisön nähtäväksi. Uskon, että Fingerpori-elokuvan maailma kolahtaa yleisöön ja laajentaa Fingerporin kaupungin isolle kankaalle ja tuo tutut rakastetut sarjakuvahahmot uudella tavalla esiin”, Laurio kommentoi tiedotteessa.

Fingerpori kuvataan Turussa touko–kesäkuussa 2018, ja ensi-iltaan se tulee syksyllä 2019.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia